Dodacie podmienky

Potvrdenie objednávky + dodacia lehota

Po prijatí objednávky cez e-shop predávajúci potvrdí prijatie objednávky automatickým e-mailom na uvedenú e-mailovú adresu. Zároveň po príjatí objednávky bude kupujúcemu v priebehu 24 hodín maximalne 48 hodin odoslaný tovar s faktúrou na ním vybrané výrobky poštou – doporučene a 1. triedou, prípadne kuriérom vybranej prepravnej spoločnosti podľa dohody.

Pri osobnom odbere je potrebné tovar rezervovať vopred. Úhrada musí prebehnúť najneskôr pri osobnom odbere tovaru.

Objednávka tovaru je záväzná po jej odoslaní, jej zrušenie musí byť vopred konzultované a odsúhlasené predajcom ( telefonicky alebo e-mailom zo strany predajcu ) . Od momentu odoslania objednávky platia pre obe strany všetky práva a povinnosti vyplývajúce z reklamačného poriadku, občianského a obchodného zákonníka.

Zrušenie objednávky

Zrušenie záväznej objednávky je možné len po vzájomnej dohode predvajúceho s kupujúcim a to iba v tom prípade, ak tovar ešte nebol odoslaný. Pri neprevzatí tovaru, ktorý bol záväzne objednaný je predajca oprávnený účtovať objednávateľovi vzniknuté náklady z dôvodu neprevzatia záväzne objdnaného tovaru (poštovné, resp. ďalšie vzniknuté náklady)

Platobné podmienky

Cena tovaru – riadi sa aktuálnym cenníkom, platným v čase odoslania záväznej objednávky, ktorý je prístupný na stránke spoločnosti. Predávajúci môže dohodnúť s kupujúcim osobité cenové podmienky – predovšetkým pri množstevných odberoch. Tieto však musia byť potvrdené e-mailom, prípadne inou formou ( telefonicky alebo písomne – samostatnou cenovou ponukou ).

  Forma platby

v hotovosti – osobne pri prevzatí tovaru
dobierkou – platba pri prevzatí tovaru

Odovzdanie a prevzatie tovaru

   Spôsob prevzatia tovaru

osobne – Tetovacie štúdio PRODAK, Kukučínová 38/A, 831 03 Bratislava, (OD Slimák)
prepravnou ( kuriérskou ) spoločnosťou
Slovenskou poštou

Nadobudnutie tovaru

Pri osobnom prevzatí obdrží kupujúci doklad o nadobudnutí tovaru ( príjmový pokladničný doklad ). V prípade zaslania tovaru prepravnou spoločnosťou bude faktúra zaslaná spolu s tovarom. Tovar sa považuje za dodaný okamihom prevzatia kupujúcim pri osobnom odbere, resp. okamih jeho odberu dopravnou spoločnosťou. Akékoľvek nedostatky alebo neúplnosť dokumentov je kupujúci povinný oznámiť ihneď pri prevzatí tovaru ( max. do 24 hodín od prevzatia ), inak sa považuje tovar za riadne dodaný. Pri objednávke tovaru na dobierku kupujúci uhradí plnú cenu tovaru kuriérovi pri prevzatí tovaru. Tovar sa stáva majetkom kupujúceho po jeho prevzatí a úplnej úhrade.